Wij verzorgen uitvaarten in de regio Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Pernis, Rotterdam, Heenvliet, Geervliet, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Vierpolders, Brielle, Rockanje en Oostvoorne.

Ons rouwcentrum is het oude witte kerkje in Vierpolders, dat in 2015 ons rouwcentrum is geworden.


Wilt u meer informatie over ons mooie, sfeervolle, en verzorgde rouwcentrum

klik dan hier.


Naast uw eigen keuze voor de locatievan de begrafenisplechtigheid of crematie kiest u ook zelf de invulling van de uitvaartdienst. U moet dan denken aan de muziek, de bloemen, geen spreker of juist één of meerdere sprekers, wel of geen fotopresentatie tijdens de dienst, koffie/ thee en/of limonade met cake/koek/broodjes na de uitvaartdienst.


Bij het maken van deze keuzes ondersteunen wij u graag, zodat u meer tijd heeft om de dienst zo waardevol mogelijk te maken. Afscheid nemen is moeilijk, maar door mooie herinneringen aan de uitvaart over te houden, kunt u het gemist misschien op een fijnere manier verwerken. Na uitvaart nemen wij contact met u op om te vragen hoe het met u gaat, en of wij nog wat voor u kunnen betekenen. De uitvaartdienst is geweest en een aantal weken zijn voorbij, het overlijden heeft een grote leegte achtergelaten daarom staan wij dan ook graag na de uitvaart nog voor u klaar.


Samen met ons wordt de locatie voor de uitvaartplechtigheid gekozen dit kan een aula op een begraafplaats zijn, een crematorium, maar ook een kerk behoort tot de mogelijkheden.

Uw wensen voor een mooie uitvaart zijn belangrijk. Het is tenslotte niet zomaar iets wat u meemaakt, het is een overlijden van uw dierbare. Wij willen er graag voor zorgen, dat u de tijd heeft om aan al uw wensen of die van de overledene te kunnen voldoen.

Een uitvaartdienst wordt altijd gehouden op locatie, maar een overledene kan tot op de dag van de uitvaart thuis blijven. Ook het opbaren wordt volledig door ons verzorgd. Het bijzondere aan een thuisopbaring is, dat nabestaande zo vaak als zij willen, bij de overledene kunnen zijn. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid om rustig en op eigen wijze afscheid te kunnen nemen.