Wanneer er iemand overlijdt moet u als eerste de huisarts of de huisartsenpost bellen. De arts komt dan om het overlijden vast te stellen en de overlijdenspapieren in te vullen. Als iemand overlijdt in het ziekenhuis, of verzorgingstehuis dan zorgt de verpleging ervoor dat er een arts komt om het overlijden vast te stellen.


Als de arts is geweest kan u ons bellen dit doet u via

0181-644979


Wij komen naar u toe, wanneer u dit het beste uitkomtu beslist bij ons de tijd. Als de overledene niet in het ziekenhuis ligt en het overlijden is thuis vastgesteld door de arts, komen wij direct naar u toe om de eerste zorg uit handen te nemen. Wij zorgen er op dat moment voor dat de overledene wordt overgebracht naar een rouwcentrum, dat u heeft gekozen. Op afspraak komen wij bij u de uitvaart bepreken en zorgen wij ervoor, dat de overledene een mooie en respectvolle uitvaart krijgt.


"U heeft het recht om welke uitvaartonderneming dan ook te bellen, die u wilt, ongeacht waar u ook verzekerd bent, of wat er op de polis staat."Na het overlijden moet er veel worden geregeld. Niet alleen om de uitvaart tot in de puntjes te verzorgen, maar ook op administratief gebied.

Het is handig als u de volgende zaken klaar legt, zodat u tijdens het bespreken van uw wensen niet ineens hoeft te gaan zoeken :


- Paspoort of ID kaart van de overledene en van u zelf.

- Trouwboekje (indien aanwezig)

- Kleding voor de overledene

- Uitvaartpolis(sen)

- Wilsbeschikking van de overledene (indien aanwezig)